La vară, afară!

March 14, 2019

…Ăsta e clar un strigăt de trezire, un îndemn la revoltă interioară 🙂

Am zis să vă mai scriu o nuvelă despre mine până se mai adună oamenii pe pagina de Facebook sau aici pe blog, ca sa fac update la CV.

 

Am ajuns la București în 2000 și am facut ASE-ul, mă rog, părțile importante ale lui. Nu știu ce a fost în capul meu, venind de la Filologie, să mă duc direct la Administrație Publică dar se pare că a meritat. Probabil orele alea de Filozofie din anul IV băgate pe gât viitorilor bugetari au facut diferența.

Am intrat mai rapid în câmpul muncii decât îmi imaginam eu și până în 2003 când am intrat în audio-vizual am avut destul de multe job-uri pe aici prin Capitală. Însă cel mai mișto proiect la care am pus umărul de la înființare, în 2007 și până anul trecut, când am hotărât s-o las mai moale cu munca pentru alții, a fost televiziunea de pescuit și vânătoare Fishing and Hunting Channel.

Pe subiectul ăsta pot să vă recit vreo 2 zile, pe scurt însă, am pornit fără niciun fel de experiență, dar alături de o echipă foarte bună, un proiect de la zero, care ulterior s-a transformat într-o afacere de câteva zeci de milioane(de euro). Cu ocazia asta le urez foștilor colegi minte multă 🙂 pentru viitoarea ediție a expoziției de la Romexpo de la sfârșitul lui martie.

Dar nu cu asta am vrut să mă laud, ci cu partea cea mai placută a unui job din domeniul ‘audio-vizual/ outdoor’ și anume ieșirile în aer liber.

Cum nu mai aveam de ceva vreme aere de carierist, mi-am închiriat o rulotă modestă acum două veri și mi-am mutat efectiv reședinta pe lacul Varlaam, lângă București.

Lacul e privat și e dedicat pescarilor sportivi care vin aici să prindă exemplare mari de crap. Despre oaza de verdeață Varlaam, construită și ea de la zero pe bazele unei balastiere și echipa faină care o administrează, o să vă zic mai multe cu altă ocazie.

Despre cele trei luni de vară petrecute pe Varlaam și cum ar putea să te trezească la realitate Mama Natură, o să las pozele să vorbească de la sine. Majoritatea lor sunt trase la apus sau noaptea pentru că în timpul zilei mergeam ca oricare altul dintre voi la job.  Fotografiile le gasiti in Galeria foto in albumul Chromatic Aberration.

PS: vara asta schimb lacul, nu și năravul.

You can do it!

Al vostru,

Hodorog

Cu hamacul pe coclauri
Cu si despre mine

  7 Comments

 • niculae simon March 15, 2019
  Reply

  Pai uite d’aia o sa continui , sper nu pentru totdeauna , cel putin pentru viitorul apropiat , deci o sa continui sa fac poze , fotografii are cine ! Probabil , adica sigur , ai de postat , pentru doua zile intr’una , si dupa cum am vazut , la aceasi fantastica si minunata calitate ! Multumim pentru articole , multumim si pentru ,,tablouri” , si doar atat : felicitari pentru tot ce ne oferi !

 • Mihaela Amalia October 4, 2019
  Reply

  Îmi doresc să devin fotograf profesionist.

  • victor October 4, 2019
   Reply

   E primul pas. Gasesti pe net tot ce iti trebuie sa poti face asta. Bafta! 🙂

 • Mihaela Amalia October 4, 2019
  Reply

  Aparatul de fotografiat este doar un accesoriu… pasiunea, respectul și imaginația sunt esența unei fotografii 📸☺️.

 • erotik izle July 24, 2020
  Reply

  Olá eu amo o cabeçalho do seu blog, é uma criação pessoal?

  • victor July 24, 2020
   Reply

   Olá, sim, é uma criação pessoal, obrigado

 • Leave a comment