Cu si despre mine

February 18, 2019

Cu si despre mine

Deci si carevasazica mi-am facut Blog ca poate nu aveati atatea cu care sa va umpleti timpul pe la munca, ca doar stiu si eu de pe vremea cand activam in campul muncii de birou, macar 30% din cele 8 ore sunt duse zilnic pe apa sambetei incercand sa tinem pasul cu vremurile si potolind nevoia de interactiune cu semenii.

Pentru cei care ma cunosc sau vor urma sa ma cunoasca prin intermediul acestei pagini, eu sunt Hodorog si Victor iar pagina asta se numeste Hodografia. Pe scurt, un blog cu si despre fotografie in stil propriu, hobby sau mai nou part-job, de care sunt foarte mandru. Zic ca’s mandru, deoarece impreuna cu Ihamac, brandul pe care l-am lansat acum 3 ani, mi-au inlesnit posibilitatea sa va ofer azi cate ceva de citit si de privit.

Dupa cum observati prin meniuri am incercat sa fac ceva simplu, un newsline, blogul “Cu si despre mine” si o galerie foto cu imagini la o calitate mai buna decat ce poti vedea pe Facebook sau Instagram.

Hodografia e o unealta de expunere a ideilor mele crete si creative, dupa cum o sa va dati seama pe parcurs.
De treaba asta cu fotografia m-am apucat serios doar de vreo 2 ani incoace. Am inceput facand poze hamacelor mele, mi-a placut si am devenit curios. Creativ am fost de cand ma stiu in diverse forme, ipostaze, artistic sau mai putin artistic.

Fotografia insa, fata de alte forme artistice la indemana, te lasa sa te desfasori in voie, fara a cere permisiuni, fara a face compromisuri, fara a da socoteala. In acelasi timp e o forma de arta care se integreaza perfect in trendul platformelor de socializare din ultimii ani. Partea proasta e ca toata lumea a inceput sa o faca, talentat sau mai putin talentat, echipat sau mai putin echipat , devotat, documentat, profesionist sau doar hobbist. Citeam zilele astea o carte in care autorul se plangea prin anii ’60-‘70 ca lumea s-a umplut de poze…hm, in 2019 a devenit cel mai mare sport international la care participa majoritatea oamenilor pe care ii cunosti.

Asa ca marea problema ramane aceea a selectiei: Cum si ce alegi? Ce te inspira si care e gustul tau? Cum faci distinctia intre un fotograf profesionist si un amator? Cine e artist fotograf? Cine e dispus sa evolueze? Care e dispus sa inteleaga si sa predea mai departe din ce a bagat la cap?…cam astea ar fi temele pe care vreau sa le dezbat impreuna cu voi, aici pe Hodografia.ro, in acelasi timp invatam impreuna tehnica foto, editare si orice alta informatie care sa ne ajute sa progresam in nisa asta.

Pana la urmatorul articol, va multumesc ca ati aterizat pe pagina mea. Sper sa faceti asta cat mai des si cu placere.

Am pus in galeria foto cateva selectii din ultimii 2 ani.  Sper sa va placa!

Subscriptions Facebook/Insta *Hodografia* le gasiti in linkurile de mai jos sau in sectiunea de contact.

Al vostru,
Hodorog

La vară, afară!
Cu hamacul pe coclauri